onsdag 28. september 2011

Noe må Barcelona klage på også...

Det skulle være tidenes samarbeid, Nike og Barcelona hånd i hånd... Jeg tenke meg det var mang en mann i dress som satt med våte drømmer mens han tenkte på millionene som skulle tjenes på navn som Lionel Messi, Xavi og Iniesta.

Og tryøene er mer enn bare en melkeku opp mot klubbens fans. I tillegg til å være selve symbolet på klubben så skal de gjøre det enklere for stjernene å gjøre jobben sin, med gudene vet hva slags teknologi, fibre og strikketeknikk.



Nå har de høye herrer i Barcelona funnet ut at denne våte drømmen ble langt mer fuktig enn de håpet på. Spillerne klager nemelig på at draktene samler svetten deres og blir tunge og klistrer seg til kroppen.

Spillerne skal ha brukt pausen i kampene sine til å veie draktene, og det viser seg at vekta på ca 200 gram ved kampstart stadig dobbles 2,5 gang. Barcelona krever nå at Nike skal finne en løsning på problemet i følge Guardian.

Man skal vel ikke påstå at Barcelona ser ut til å være veldig hindret av dette i sesongstarten sin. Og samtidig så kan jeg ikke unngå å tenke på at Nike også lager draktene til blant annet Manchester United, Arsenal og Inter... Men for all del, kanskje Mourinho og Real Madrid har sabotert draktproduskjonen for å ta seg tilbake til topps i Spania og Europa...
Blogglisten