onsdag 30. november 2011

Premier Leagues 10 mest overvurderte spillere 2011


10. Branislav Ivanovic - Chelsea 

Stopper? Back? Det skal vel være det første, men man kan vel ikke påstå at det føles spesielt tryggt. Og siden han mangler offensiv styrke er han heller ikke god som det sistnevnet siden Chelseas spillestill krever offensive backer.



9. Gael Clichy - Manchester City 

Helt ok back, men ikke noe mer. Han er grei bakover, siden han stort sett er rask nok til å komme seg ut av problemene han skaper for seg selv. Fremover er han håpløs, han er ute av stand til å legge et innlegg som treffer en medspiller.



8. Benoit Assou-Ekotto - Tottenham 

Mange Spurs supportere mener dette er den beste venstre backen Tottenham har hatt på 20 år, uten at det tilsier at han er noe mer enn helt gjennomsnittlig. Spurs har ikke vært heldige med denne posisjonen. Han er ofte god fremover, men har også ofte skylda for at Tottenham slipper inn, fordi han er ute av posisjon.



7. Joleon Lescott - Manchester City 

Fortsatt sjokkert over hvor god handel Everton gjorde da de solgte Lescott for £24M og kjøpte Johnny Heitinga for £5M. Han er rett og slett ikke god nok for en toppklubb i Premier League. Ofte blir han rett og slett herja med av spisser.


6. James Milner - Manchester City 

Han er en arbeidshest, men lider av å være i Manchester City. Han har ikke farta til å være ving, og på midten er det for mange gode alternativer. £26M var latterlig, og er enda mer latterlig i dagens lys, som mange av summene City blar opp.



5. Michael Carrick - Manchester United 

Noen Manchester United fans som ble forundra da mannen som har fått skylda for to tap i Champions League finaler fikk ny 5 års kontrakt? Eller at han fortsatt blir hyppig brukt av Ferguson? Har verken fart eller taklingsteknikk til å være defensiv midtbane.



4. Theo Walcott - Arsenal 

Det har vært store forventninger til Walcott, og i en alder av 21 kan han fortsatt innfri. Men han trenger mer enn ekstrem fart. Avsluttninger og ballbehnadlingen trenger et stort løft. På en perfekt dag er han ustoppelig, men det er langt mellom de dagene.


3. Jordan Henderson - Liverpool 

£16M for en unggutt som har 3 mål og 4 assist på 37 kamper kan ikke ansees som annet en gambling. Uansett hvor Liverpool blind man er så må man være enig i at her har for mye penger skifta hender.
 

2. John Terry - Chelsea 

Han er fortsatt en grei leder, men han er veldig langt fra den spilleren han var. På grunn av skader er han ikke lenger i den formen han var. Han har rett og slett blitt treig, man kan tryggt si han har passert sine glansdager.



1. Gareth Barry - Manchester City

Med 10 meter å gå på ble han pissa på av Mesut Özil i en spurt duell som endte med Özil scoring i VM kampen mellom England og Tyskland i 2010. Og han er hovedgrunnen til at Manchester City blir kritisert for lite kreativitet på midtbanen.
Blogglisten