fredag 30. september 2011

Forbud mot Tevez spørsmål

Manchester City har gitt journalister forbud mot å stille spørsmål om Carlos Tevez under Mancinis pressekonferanse før helgens kamp. Tevez har blitt suspendert av klubben etter beskyldningene om at han nektet å varme opp under tirsdagens Champions League tap mot Bayern Munchen.

Etter kampen uttalte Mancini at 27 åringen ikke har noen fremtid i klubben, i hvert fall ikke med Mancini som manager. Mancini selv har i etterkant prøvd å ta brodden av situasjonen, og nektet på at dette har vært den vanskeligste uka i manager karrièren hans.


Han mener at situasjoner oppstår i fotball, og at det er viktig at man er ferdig med fortiden. Han mener også at den eneste komplikasjonen de har hatt denne uka er at de tapte mot Bayern Munchen.

Han sier også at det er normalt at en spiller ikke er fornøyd med å bli tatt av banen eller å måtte blir på benken, og at det er dagligdags for alle managere.

Jeg vil vel påstå at det ikke er vanlig å nekte å varme opp, spesielt siden jeg ikke kan huske å ha sett det før. Om dette blir glattet over og Tevez får bli i klubben så ser jeg ikke noen annen løsning for Mancini enn å gå. Blir begge så ender Mancini totalt uten autoritet, og han har store nok vanskligheter med å kontrollere det laget fra før av.
Blogglisten