mandag 22. november 2010

Er Ancelotti klar til å forlate Chelsea?

Chelseas har nektet for at det er noe i rapportene om at Carlo Ancelotti er klar til å forlate Stamford Bridge. Det er ikke så overraskende at italieneren er under press med den formen Chelsea har vært i i det siste. 3 tap på de siste 4 kampene er langt fra det som forventes.

Formsvikten har kommer etter at Ancelottis høyre hånd, Ray Wilkins, forsvant fra klubben. Og det er tydelig at Carlo ikke hadde mye han skulle ha sagt i den sammenhengen. Da han ble sammenlignet med Ferguson uttalte han "du sammenligner meg med Ferguson, det er en annen posisjon. Ferguson har full kontroll over laget. Jeg har bare teknisk styring. Full stopp. OK?"



Man kan vel ikke akkurat si at den uttalelsen får Ancelotti til å virke fornøyd med tingenes tilstand. Og det at klubben nekter for at det er noe i avgangsryktene hjelper heller ikke stort. Media fråtser i avgangsryktene, og oddsen for avgang har sunket dramatisk.

Med 0-6 i målforskjell på disse 3 tapene på de siste fire kampene så må man regne med at Ancelotti har lite å gå på, selvom sannheten kanskje er at han har meget begrensede muligheter med Roman Abramoivch i kulissene. Roman er ikke kjent for å gi managerne frie tøyler, og heller ikke for sin store tålmodighet. Spørmålet er kanskje om, men heller når. Og er det Abramovich eller Ancelotti som gjør slutt på forholdet...?

tv2 vg
Blogglisten