lørdag 20. november 2010

Terry kan være tilbake i løpet av dager

De siste dagene har skrekken bredt seg nedover ryggraden til Chelsea fansen, hjertet i forsvaret, John Terry, kunne forventes ute i måneder, og makkeren hans, Alex, ville ikke bli å se på banene i løpet av minst seks uker.

Så ille ble det ikke, Alex har utsatt sin kneoperasjon og kommer til å spille mot Birmingham i dag, og The Sun har enda bedre nyheter for fansen: John Terry kan være tilbake i løpet av et par dager. Terry har vært hos en spesialist i Milano og hvem vet hva de har gjort, men plutselig er det en mulighet at han skal spille Champions League kamp for Chelsea til tirsdag.



Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller tenke, jeg synes dette høres ekstremt merklig ut... Hvordan går skadetiden fra et par måneder til et par dager? Det er greit at forsvaret savner Terry, men om dette faktisk er realistisk, hvilken risiko får man på kjøpet?

Det er riktignok The Sun som skriver dette, men det har intervjuet Ancelotti som bekrefter at det kan være en mulighet å bruke Terry til tirsdag.Men han har også fortalt Terry at han ikke lenger får sette sprøyter med smertestillende for å komme seg gjennom kamper.

Det er sjeldent jeg har vært så spent på en lagoppstilling flere dager i forveien, og det skal sies igjen at Terry trengs, men ikke for en hver pris...
Blogglisten