tirsdag 13. desember 2011

Cole og bråket i tunnelen



Det er mye skriverier i dag om at Ashley Cole startet en krangel i tunnelen etter kampen mellom Chelsea og Manchester City i går. Jeg skal kanskje få med her at jeg ikke på noen som helst måte er i nærheten av å være fan Ashley Cole. Men dette blir for mye.


I følge Daily Mail, så er det forståelig at Manchester City reagerte etter at Cole kom med en "ta den!"aktig kommentar. Hvis et entusiastisk "ta den!" er alt som skal til for å fyre opp City laget, så tyder vel det på hvordan de kommer til å ta ting etter dette tapet...


Nå skal det også sies at med denne samlingen av spillere, så er det ikke noen som kommer på banen bare for å kose seg med litt fotball. Alle er på matta for å vinne. Da er det ikke rart at det bobler litt i blodet, og da har alle sin måte å oppfatte situasjonen på.


Uansett så tror jeg Manchester City får to tap i serien på rad, til søndag tar de i mot et Arsenal lag i knallform, og ikke minst en dødlig Van Persie. Hvor mange av helgens kamper som går LIVE Fra Benken er ikke avgjort enda, men dette kommer til å være en av dem!
Blogglisten