fredag 26. november 2010

Tottenham på jakt etter tidligre hatobjekt

Emmanuel Adebayor har fått beskjed om at han får lov til å forlate Manchester City i januar vinduet. Det kan bety at Tottenham's spissjakt kan ende med signaturen til enda en eks Arsenal spiller.

Roberto Mancini har fortalt Adebayor at han må forbedre spillet sitt, for at City skal få beste mulige pris for han i januar, men det er vanskelig å se at de skal klare å matche de £25M som de betalte for han for litt over et år siden.


I sommer sa Harry Redknapp "Et lag med en ensom spiss og flere spiller på midtbanen står i en bedre posisjon til å kontrolere kamper og kontre, spesielt på bortebane." Noe som får undertonen av at han mener spissene han har i dag fungerer best i tospann.

Adebayor har gjort sakene sine bra i den rollen mange ganger, og Redknapp skal være interesert. Jeg kan ikke se helt hvorfor... Adebayor er utrolig god på sitt beste, som forsåvidt gjerne er rett etter at han har begynt i en ny klubb, men det er alt for langt mellom hver gang han er på maksnivå, i tillegg til at han er ei urokråke.

En annen ting er hva Spurs fansen synes, han var det vi kan kalle "et lite stykke" fra deres favorittspiller i Arsenaldrakt. Men vi vet i hvert fall at Harry ikke har noe problem med å hente spillere som har spilt for deres argeste rivaler, senest i William Gallas.

tv2
Blogglisten