onsdag 21. desember 2011

Hvor lenge skal Kean få styre Blackburn?


Hva er det egentlig som skal til før Venky's finner ut at ukritisk backing av Steve Kean ikke ser ut til å fungere for Blackburn Rovers? Det er ikke noen tvil om at fansen på Ewood Park gjør det de kan for å gjøre sin mening hørt. Desverre for Rovers sin del, uten å lykkes.


I går ble skotten liggende i skyttergropa mens fansen delte sine meninger i kampen mot et annet lag som har hatt en elendig start på sesongen, Bolton. Bolton kom til Ewood Park med et håp om å få i gang sesongen sin. Og endelig kunne Owen Coyle se sitt mannskap klatre opp fra plassen som tabelljumbo, en plass som ble overtatt av Blackburn.


Mark Davies og Nigel Reo-Coker scoret for Bolton i første omgang. Og selv om Yakubu, som forsåvidt ser bedre ut enn på mange sesonger, puttet i andre omgang, tordnet det rundt ørene på Kean da dommern blåste i fløyta. En fan kastet faktisk sesongbilletten og skjerfet sitt på han i protest.

En ting er, hvor lenge synes Kean det er verdt å ta i mot all dritten han får fra fansen? En annen er når Venky's innser at nok er nok...
Blogglisten