onsdag 14. desember 2011

Er Torres verdt £20M?

I dagens Daily Mail er ryktet, og legg merke til ryktet, at Chelsea skal være klare til å kutte tapet på Fernando Torres i januar. Spissen ble kjøpt inn for £50M, mens Chelsea skal være klare så lenge de får £20M, ettersom han bare ser ut til å skli lengre bort fra en fast startplass på laget.

Dette er selvfølgelig ikke en offisiell uttalelse fra Chelsea, men en oppfattning av at Roman Abramovich er klar til å la spanjolen gå. Så lenge han får £20M og noen matcher 1,5 millioner i uka til Torres sin lønningspose.

Spørsmålet er om noen kommer til å ta sjansen. Den eksplosive, utstopplige Torres som herjet Premier League fra 07 til 09 er borte. Og jeg tviler på at han kommer tilbake.



Men selvom Torres ikke lenger er i absolutt verdensklasse, så er han fortsatt en veldig god spiss. Om han finner igjen selvtilliten, blir matchet regelmessig, og har litt flaks så er han uten tvil en mann som kommer til å ende opp med 15+ mål hver sesong. Han så forholdsvis bra ut i starten av denne sesongen, det er bare at Daniel Sturridge så enda bedre ut.

Med dagens priser så er ikke £20M såååå veldig mye for en spiss som virklig har bevist at han mestrer Premier League. Det er vanskelig og tro noe annet enn at noen vil bite på.


Liverpool trenger jo en spiss.. Tenk deg Suarez og Torres..? Mindre sansynlig er kanskje at Arsene Wenger ville betalt lønna til Torres, men spanjolen sammen med Robin van Persie kunne fort vist seg dødelig. Arsenals erkerivaler Tottenham er også alltid på spissjakt, kanskje er Torres mannen de trenger?

Hvor tror du Fernando Torres spiller i det januarvinduet stenger? Eller kanskje enda viktigre, hvor håper du han spiller?
Blogglisten