mandag 26. september 2011

Van Perise utsetter kontraktsforhandlinger

Arsenals kaptein, Robin Van Persie har utsatt kontraktforhandlingene sine frem til Arsenal viser at de er et lag som kan vinne trofeer. Kontrakten 28 åringen har med  klubben går ut i 2013.

Van Persie tok over kapteinsbåndet da Cesc Fabregas forlot Emirates i sommer, og er klubbens aller viktigste spiller så lenge han holder seg frisk. På tross av at det føles som han har spilt bare en tredjedel av kampene hver sesong, så scoret han sitt 100. mål for Arsenal i helgens 3 - 0 seier mot Bolton.





Det er kanskje ikke så rart at Van Persie søker forsikringer etter den starten Gunners har hatt på sesongen, spesielt når man legger til at Fabregas og Nasri ble solgt i sommer. Men for supportere av andre Premier League lag som kunne tenke seg Robin på laget sitt, så trur jeg dere blir skuffa. Han er langt nærmere en mentalitet som Fabregas enn som Nasri, og jeg kan ikke se for meg at han noen sinne spiller for en anne PL klubb.

Det som i hvert fall er sikkert er at Arsenal er på et punkt hvor de enten må ta tre skritt opp, ellers vil det rakne...
Blogglisten