torsdag 26. august 2010

Premier Leagues 10 mest overvurderte spillere

1.Emmanuel Adebayor - Manchester City
Han kan være oppe i nærheten av fantastisk på sine beste dager, problemet er at de dagene kommer svært sjeldent. Ofte lat og det er heller ikke noe pluss at han drar seg selv inn i alle slags idiotiske situasjoner både på og av banen.


2. Joleon Lescott - Manchester City
Manchester City brukte £24m på å hente Lescott fra Everton, og Everton brukte igjen £5m av de pengene på å kjøpe inn Johnny Heitinga. Altså, Everton tjente £19m på å få en bedre spiller... Lescott er en god forsvarer, men ikke noe mer enn det.


3. Kenwyne Jones - Stoke
Før overgangen til Stoke ble Kenwyne koblet til klubber som Tottenham og Liverpool, og det er en grunn til at det aldri ble noen stor overgang. Jones er ikke en spiller du en dag ser med 15-20 Premier League mål på en sesong.


4. Rio Ferdinand - Manchester United
Er alltid avhengig av en solid partner i forsvaret ( Vidic i klubben, Terry på landslaget ), når ha ikke har det viser svakhetene seg. Og det er ikke noe som har kommet etter skadeavbrekkene, sånn har det alltid vært.



5. Petr Chech - Chelsea
Han omtales altfor ofte som verdens beste keeper, og han var der oppe, men den tid er forbi. Han er ikke like overbevisende lengre. Usikkerhet på krossballer er ikke det du putter i samme setning som verdens beste keeper...


6. Morten Gamst Pedersen - Blackburn
Spesielt oppskrytt i Norge selvfølgelig, han har hatt noen gode prestasjoner i Blackburn. Verdenskaliber derimot...


7. Jermaine Jenas - Tottenham
Har spilt på landslaget og plukket ut på Mourinhos fantasy team, jeg aner ikke hvorfor. Rett og slett aner ikke...

8. Ashley Young - Aston Villa
Ikke missforstå, Ashley Young er en god spiller, men når Martin O'Neill har prestert å sammenligne han med Messi så kvalifiserer han fort for denne lista. Han er god i Villa og helt grei i en bedre stall.

9. Peter Crouch - Tottenham
Det er mye penger som har skiftet lommer gjennom årene for å få denne lange mannen inn i stallen. Han er god foran målet når han spiller for England, men i klubber har det aldri blitt det helt stor. En grei spiller å ha i stallen, ikke noe mer.

10.Glen Johnson - Liverpool
God nok fremover, men han er jo en del av forsvaret... Og så ikke Liverpool sterker ut bakover de gangene Johnson satt på sidelinja sist sesong? Det som i hvert fall er sikkert er at £18m har kjøpt han inn på lista.

Er det noen som er glemt..?

tv2 vg vg
Blogglisten